Naamsbekendheid geven aan uw bedrijf en/of product(en) kan via Social Media snel gaan.
Via diverse Social Media kanalen waaronder nieuwsbrieven, blogpagina, Facebookpagina, Twitter en Instagram krijgt uw bedrijf / product de exposure die het nodig heeft om een nog groter publiek te bereiken. Wij kunnen u daarbij helpen door voor u de nieuwsbrieven op te stellen, een Facebookpagina aan te maken en bij te houden, eventueel kunnen wij ook de content voor blogs schrijven. Het bijhouden van uw website zou ook een mogelijkheid kunnen zijn.

Graag gaan wij in overleg met u om te bepalen welke Social Media tool het beste bij u en uw bedrijf past. Wij werken samen met een gerenommeerd internet marketingbureau om een passende strategie voor u te bedenken, zodat uw bedrijf / product(en) meer naamsbekendheid gaat genereren en uw klantenbestand gaat groeien.  Neem gerust contact met ons op te bespreken wat wij voor uw bedrijf  kunnen betekenen.


Onze klanten aan het woord

Frank van Rooij, Comlinq Internet Marketing
Office Management Online is verantwoordelijk voor de office management van onze organisatie. Professioneel, accuraat en doen wat ze zeggen zijn belangrijke kenmerken.
 
Dennis Dohmen, Fresher
Bij Fresher hadden we problemen met het bijhouden van onze administratie. De administratie is nu altijd up to date, facturen worden op tijd verstuurd en onze cashflow is helemaal weer in orde!
 
Interesse? Neem dan contact met ons op!

Torenallee 20, 5617BC Eindhoven | 06-45208828 | info@officemanagementonline.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Uw bericht