Office Management Online

Als ondernemer heeft u het druk met de dagelijkse gang van zaken. Hier horen werkzaamheden bij die tijdrovend en niet uw core business zijn. Het liefste heeft u iemand die deze werkzaamheden voor u uitvoert zodat u zich bezig kunt houden met de werkzaamheden waar u ondernemer voor bent geworden. Office Management Online maakt het u mogelijk om dit te doen. Wij bieden u een brede lijn aan professionele office support op afstand. Denk hier aan Office Management, HR-Support en Social Media. Werkzaamheden worden snel en efficiënt opgepakt en uitgevoerd. Doordat wij online werken kunt u ten alle tijden bij uw documenten. Communicatie is door de mogelijkheden van internet niet aan locatie en tijd beperkt. U hoeft niet te wachten op de openingstijden van een kantoor.

In overleg met elkaar worden er duidelijke afspraken gemaakt over wat de uit te voeren werkzaamheden zullen zijn. Wij denken graag met u mee over hoe uw bedrijf nog beter tot zijn recht kan komen. Waar mogelijk wordt gekeken naar een oplossing voor efficiëntere manieren van werken. Door een rijke ervaring binnen een diversiteit aan bedrijven is onze kennis uitgebreid en up to date.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

 

Onze klanten aan het woord

Frank van Rooij, Comlinq Internet Marketing
Office Management Online is verantwoordelijk voor de office management van onze organisatie. Professioneel, accuraat en doen wat ze zeggen zijn belangrijke kenmerken.
 
Dennis Dohmen, Fresher
Bij Fresher hadden we problemen met het bijhouden van onze administratie. De administratie is nu altijd up to date, facturen worden op tijd verstuurd en onze cashflow is helemaal weer in orde!
 
Interesse? Neem dan contact met ons op!

Torenallee 20, 5617BC Eindhoven | 06-45208828 | info@officemanagementonline.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Uw bericht