Office Management Online is uw Office Manager op afstand. De werkzaamheden zijn niet gebonden aan een vaste locatie. Hierdoor zijn wij landelijke georiënteerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen.
Uw administratieve en secretariële werkzaamheden kunt u gerust bij ons neerleggen. Wij zorgen voor een efficiënte en correcte verwerking van bijvoorbeeld uw offertes en facturatie. Mocht u het willen kunnen wij ook zorgdragen voor het klaarzetten van de betalingen zodat u in één oogopslag kunt zien wat er betaald dient te worden en u zelf over kunt gaan op betaling van facturen. Wij kunnen daarnaast ook zorgdragen voor een overzicht van de inkomsten en uitgaven. Zo weet u precies waar uw geld aan uitgegeven wordt en nog belangrijker, hoeveel er binnenkomt. U ziet tevens of de afgesproken betalingstermijnen gehonoreerd worden door uw klanten en kunt u zelf waar nodig bijsturen.

Behalve uw administratie kunnen wij uw facilitaire zaken verzorgen. Regelen van o.a. drukwerk & kantoorartikelen en fungeren als contactpersoon voor lease-aangelegenheden.

Wij zoeken voor u de match met een incassobureau die bij u past, mocht u onverhoopt te maken hebben met niet-betalende-klanten. Wij gaan voor u het gesprek aan met diverse bureaus om u van goed advies te voorzien in uw keuze

Om het kort samen te vatten wat wij u nog meer kunnen bieden:
+ Agendabeheer
+ Research
+ Redigeren van teksten
+ Digitale mailing
+ Data invoer
+ Plannen en boeken van reizen
+ Workflow analyse
+ Uit- en verwerken van offertes, facturatie en declaraties
+ Correspondentie (schriftelijk en digitaal)
+ Vervaardigen van diverse overzichten

Mocht u meer informatie willen ontvangen over hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen,
neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.


Onze klanten aan het woord

Frank van Rooij, Comlinq Internet Marketing
Office Management Online is verantwoordelijk voor de office management van onze organisatie. Professioneel, accuraat en doen wat ze zeggen zijn belangrijke kenmerken.
 
Dennis Dohmen, Fresher
Bij Fresher hadden we problemen met het bijhouden van onze administratie. De administratie is nu altijd up to date, facturen worden op tijd verstuurd en onze cashflow is helemaal weer in orde!
 
Interesse? Neem dan contact met ons op!

Torenallee 20, 5617BC Eindhoven | 06-45208828 | info@officemanagementonline.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Uw bericht