Office Management Online biedt u met haar HR-Support een dienst aan die voor u kan variëren van werving & selectie van kandidaten tot het opstellen/ nakijken van contracten. Heeft u een vraag over het in dienst nemen van personeel of dat u kiest voor een interim medewerker via een payrollingbedrijf of toch via een uitzendbureau. Wij kunnen dit voor u uitzoeken en u van advies voorzien. Het invoeren en verwerken van urenregistratie van stagiaires of ingehuurd personeel valt ook onder de dienst HR-Support. Voor andere vraagstukken over bijvoorbeeld beëindiging van arbeidsovereenkomsten of andere personeelsaangelegenheden kunt u bij ons terecht.

HR-Support kan voor u overige contracten redigeren en/of het checken van overeenkomsten die aan u zijn verstuurd op wat er wettelijk mogelijk is. Tevens kunnen wij u informeren over officiële bewaartermijnen van bepaalde documenten en hoe u deze het beste kunt bewaren. Het opstellen van overzichten met de gemaakte uren door het door u ingehuurd personeel of stagiaires per aangegeven periode behoort tot de mogelijkheden die Office Management Online u aanbied.

Hieronder staat kort samen gevat voor u, wat wij u kunnen bieden via onze dienst HR-Support:

+ Urenverwerking van medewerkers / stagiaires
+ Schrijven van wervingsteksten
+ Cv-screening
+ Werving & Selectie van kandidaten
+ Inplannen van kandidaten
+ Uitvoeren van contractcontrole
+ Opstellen van diverse overzichten/ contracten
+ adviseren in personeelsuitbreiding en contracten

Voor meer informatie over hoe Office Management Online u kan ondersteuning op HR-gebied, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Onze klanten aan het woord

Frank van Rooij, Comlinq Internet Marketing
Office Management Online is verantwoordelijk voor de office management van onze organisatie. Professioneel, accuraat en doen wat ze zeggen zijn belangrijke kenmerken.
 
Dennis Dohmen, Fresher
Bij Fresher hadden we problemen met het bijhouden van onze administratie. De administratie is nu altijd up to date, facturen worden op tijd verstuurd en onze cashflow is helemaal weer in orde!
 
Interesse? Neem dan contact met ons op!

Torenallee 20, 5617BC Eindhoven | 06-45208828 | info@officemanagementonline.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Uw bericht